Back to top

Met zestien internationaal verschenen titels en ruim 750.000 verkochte boeken op zijn naam kan Hugo Pinksterboer bogen op een stevige ervaring in het schrijven van goed onderbouwde en aangenaam toegankelijke teksten. En dan komen daar al die interviews, recensies, columns, rubrieken, webteksten en andere publicaties nog bij.

 

Ervaring

Van die brede ervaring kunt ook u gebruikmaken. Niet alleen als u een boek geredigeerd of herschreven wilt hebben, maar ook voor kortere teksten. Interviews, bijvoorbeeld, al dan niet met eigen fotografie. Brochures, flyers of websites. Een voorwoord, de liner notes voor een nieuwe cd, een pakkend persbericht, een handleiding die wèl gelezen wordt, of op muziek gerichte E-NL vertalingen.

 

Vooruit

Alles kan, met een voorkeur voor gedreven mensen, voor producten met een ziel, voor teksten waarmee lezers vooruit kunnen. Als voormalig loopbaan- en studiekeuzeadviseur is Pinksterboer meer dan geïnteresseerd in de mensen om hem heen. Vanuit diezelfde achtergrond komt hij snel tot de kern, weet hij de juiste vragen te stellen, kan hij mensen informeren zonder te sturen en kan hij zich makkelijk inleven in de meest uiteenlopende doelgroepen – van iedereen die muziek maakt en mensen die alles willen weten tot scholieren, patiënten, werkzoekenden, motorrijders en theaterliefhebbers, en natuurlijk ook voor uw lezers.

[eltdf_separator type=”transparent” top_margin=”25px”][eltdf_button size=”large” type=”solid” target=”_self” icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”” font_weight=”” text=”CONTACT” link=”#”]
[eltdf_separator type=”transparent” top_margin=”100px”]